Bu haber kez okundu.

Tepe İnşaat ENR tarafından Dünya'nın ilk 250 Müteahiti arasında seçildi

 Tepe İnşaat ENR (Engineriing News Record) tarafından hazırlanan "Dünyanın en büyük 250 Müteahiti" listesinde 184. sırada yer aldı.

Tepe İnşaat'ın Dünya'nın en büyük ilk 250 müteahhiti arasında seçilmesi ve 184. sırada yer almasından dolayı Ankara Sanayi Odası tarafından da bir başarı plaketiyle ödüllendirildi.


ajansFİKİRTEPE

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FİKİROVA 4 yıl önce

Bu ve bunun gibi şirketere söylenecek tek bir söz var o zaman. "Yapamıyacağın inşatın altına neden imza attın. Sektörün tepesi" Dünyada 250 olsan ne yazar. Bitmedikçe fikirtepesi derler adama.

Avatar
fikirtelim 4 yıl önce

dernek başkanlrının bi işe yaradığı yok hep birlikte panacılar nasıl maaşa bağlandınız da sesiniz niye çıkmıyor

Avatar
FIKRİ nin FİKRİ 4 yıl önce

Ses getirecek yürüyüş ve eylem yapın başka kimse sizi görmez duymaz çevre yolunu metrobüs yolunu trafiğe kapatın bak o zaman i.b.b. k.köy bel. Başkanları nasıl yanınızda sizin mağduriyetinizi görürler ç.ş.b. unutun fikirtepeyi eline yüzüne bulaştırdı için Sen çıkamıyor baştan yanlış yaptı bu yanlışa f.tepe hakkıda yanlışlıkla karar verdi birden zengin olma hayali gözlerini karartı bu benim fikrim ....kadersiz fikirtepeliler..

Avatar
niyazi 4 yıl önce

Başaranı da çok övmüşler di ama şimdi bakıyoruz inşaatı 3 yıldır yapmıyor, kiralarımızı ödemiyor. çşb da çalışanlar adını duyunca şaşırıyorlar

Avatar
niyazi 4 yıl önce

çşb çalışanlarına kiralarımız verilmiyor denilce firmanın kiraları verdiğini bildirdiğini söylüyorlar. kartımı alın bakın yatan para varsa söyleyin deyince epey şaşırdılar.

Avatar
fikirtelim 4 yıl önce

bir an önce yürüyüş zaten herkes hazırlanıyor bütün mağdurlar katılssın yakında inş.

Avatar
FIKRİ nin FİKRİ 4 yıl önce

Ses getirecek eylem yapacaksın kardeşim seni o zaman görür bu devlet yanlış anlaşılmasın terör ve buna benzer eylem değil çevre yolunu veya metrobüs yolunu kapayın neler oluyor benden söylemesi...?

Avatar
NHT 4 yıl önce

Arkadaşlar bi duyum aldım bilgisi olan varsa lütfen söylesin fikirtepede imar durdurulmuş ve yani imar emsali düşürülüyormuş.