Bu haber kez okundu.

Muhtarlarımız Masaya Yumruğunu Vurdu ''Halkımızı Biz Temsil Ediyoruz''

Fikirtepe Halkı kendini temsil iddeasında olan derneklerden,temsilcilerden,çıkar oluşumlarından bıktı.Devletimizi Köy ve Mahalle ölçeğinde resmi olarak en üst seviyede ki temsilcisi olan Muhtarlarımızın ''Fikirtepe Kensel Dönüşümünde'' söz sahibi olması isteniyor.

Mahalle Muhtarlarımızı pasivize etmeye çalışan çıkar lobileri kendilerine biçtikleri ''Fikirtepe Halkının Temsilcisi'' rolleri yavaş yavaş kamu oyu bazında deşifre oluyor.


MUHTARLARIMIZA HAKEMLİK GÖREVİ VERİLSİN !!!


Bakanlığımızın yaptığı ''Devlet vatandaşıyla müteahhit arasında hakem olacak'' açıklamaları ışığında bu hakemlik görevinin Devletimizi Mahallelerimizde resmi olarak temsilcisi olan Muhtarlarımıza verilmesi uygun olacakdır.

Temsilcisi oldukları halkı çok iyi tanıyan Muhtarlarımız bu işi yapabilcek donanıma ve tecrübeye sahiptir.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞIMIZ HAKEMLİK ROLÜNÜ MUHTARLARIMIZ VASITASIYLA GERÇEKLEŞTİRMELİDİR !!!

MUHTARLARIMIZ HEM DEVLETİ HEMDE HALKI TEMSİL YETKİSİNDE OLAN TEK RESMİ MERCİDİR.

Bunların dışında ki oluşumları Fikirtepe Halkı çokta muatap almıyor.Devlet yetkililerimiz ve kurumlarımızda almamalıdır.


Muhtarlarımızın Tekzip Metni !!!

Aşağıda bölge muhtarlarımızın adını/makamını kullanarak bir takım hukusuz işlere kalkışan kişi ve derneklere olan uyarı tekzip metinlerini siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz...


banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asım Gündüz 10 yıl önce

muhtarların bizi temsil edebileceklerine inanmıyorum. tv'de izlediğim bir muhtarımız müteaahhit firmayı savunuyordu. i̇mza atmayanların art niyetli olduklarını söylüyordu. sizce bu muhtarımız bizi temsil edebilir mi?

Avatar
osman yılmaz 10 yıl önce

tarafsız gazeteciliğinizden dolayı teşekkür ediyoruz

Avatar
yasemin ince düşünür 10 yıl önce

sizin bu doğru haberleriniz olmasa bizim bu muhtarlarımızın her ne hikmetse sesi soluğu çıkmayacak aziz nesin kendini düşünce olarak sevmem fakat yiğidi öldür hakkını yeme o şaban filmlerinde ne güzel işlemiş bu konuları sanki içine doğmuş bu muhtar müteahhit ilişkileri