Bu haber kez okundu.

Kadıköy Belediyesi Fikirtepe'de metruk bir binayı yıktı

 Daha önce boşaltılan metruk binayı Suriyeliler ve tinerciler mesken turumuştu.





22 Kasım tarihinde yayınladığımız bir haber de ''Kadıköy Belediyesi Göreve diyerek ''  ''Sahiplerine Ulaşılamayan Metruk Bina için Belediyeden Yıkımı Kararı!'' başlığıyla haberleştirdiğimiz Burdurdaki bir Yıkım örneği sonrası Fikirtepe'de de metruk bina yıkımı gerçekleşmiş oldu. ilgili habere ulaşmak için buraya tıklayın.

Normal şartlarda yıkılması gereken metruk binalar resmi makamların yada ilgili krum yada belediyelerin sorumluluk almak istememelerinden dolayı muallakta kalarak metruk bir şekilde kendi kaderlerine terk ediliyor. Bunun yanında metruk binalar çevredeki insanlar için de ciddi tehlikeler barındırmakta ve insanları ciddi bir şekilde sahipsizliği ve metrukluğuyla da rahatsız etmekte.

ajansFİKİRTEPE / www.fikirtepehaber.com

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.