Bu haber kez okundu.

Fortis - Sinanlı Fikirtepe Şantiyesinde Geceyarısı İcra Şoku!
Firmaların olağan üstü hal ve kanunlara dayanarak yaptıkları dayatma, icraya sökmedi!

Fortis - Sinanlı firmasının Fikirtepe şantiyesinde icra faaliyetleri şirket çalışmalarını zora soktu. Fikirtepehaber.com'a ulaşan bilgi ve iddalara göre, Uzun süre alacaklılardan gelen ihtarlara olumlu dönüş yapılmamasından dolayı şantiyede ki malzemelere alacaklılar tarafından gelen icrayı, firma yetkililerinin engellemek için yoğun çaba sarfetmeleri de durduramadı.

 

İşte 
Fortis - Sinanlı İnşaat Fikirtepe şantiyesinde, Fikirtepehaber.com objektiflerine yansıyan ve taşeron firmasından kaynaklandığı iddia edilen icranın, gece yarısı görüntüleri

 

Yeni bir icra dalgası mı?

Fikirtepehaber.com olarak, Paylaşımlardan dolayı mağdur olup kiralarını alamadığını iddia  eden vatandaşlardan edindiğimiz bilgilere göre, firmanın kendilerine yapması gereken kira ödemelerini aksatması sebebiyle yakında kendilerinin de bir icra girişimin de bulunmayı düşündükleri belirtildi.

 

Paylaşımlarla ilgili yanlışlıklara yapılan itirazlara rağmen, hiç bir düzeltmede bulunmadığı iddia edilen firmanın bazı vatandaşların kiralarını ödememesinden dolayı mağdur olduklarını iddia etmekteler. Mağdur Olduğunu iddia eden vatandaşlar mağduriyetliklerini duyurmak için ''Fortis Sinanlı Mağdurları'' isimli bir de twitter hesabı kurdular.

Firma ne dedi?

Firmadan Fikirtepehaber.com'a yapılan özel açıklamaya göre, Fortis - Sinanlı şantiyesinde yapılan icra işlemi kendilerine değil doğrudan taşeron firmaya gelen bir icra girişimi olarak ifade edildi.

Sorumlu gazetecilik adına, konuyla ilgili tarafların görüşlerine yer verdik. Bunun haricinde, firmadan talep ettiğimiz bilgi ve belgelerin tarafımıza ulaşması durumunda buradan şeffaf ve tarafsız bir şekilde tüm kamuoyu ile paylaşacağımızı belirtmek isteriz. 

Fikirtepehaber.com olarak Fortis - Sinanlı İnşaatla ilgili gelişmeleri şeffaf ve tarafsız bir şekilde aktarmaya ve kamuoynu bilgilendirmeye devam edeceğiz.

ajansFİKİRTEPE/www.fikirtepehaber.com
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 6 yıl önce

Yetersiz firmalari fikirtepeye sokdular, tek, tek batiyorlar.

Misafir Avatar
piager 6 yıl önce @Ali

Haberi yapan arkadaş ismin yazsaydı haberin altına Hürriyet –Milliyet- Sabah- HaberTürk gibi
Gelen memurlara sormuşlar mı icranın kime nasıl geldiğini Yalan haberin Yalancılıkla bir yere varılmaz Yalancının Mumu yatsıya kadardır. Yalan haberi yapanların yalan habercilik işini sorgulamak gerekir.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Misafir 6 yıl önce

Firmayı sürekli kotuleyenler istedikleri rüşveti alamayan mağdurlar bir de site kurmuşlar mağdur grup die biz kitaplarımızı zamanın da aliyoruz. Daha fazla kendinizi küçülterek magduruz gibi laflarla firmayı kötülemek ten vaz gecin

Misafir Avatar
Asya 6 yıl önce @Misafir

Fortis Sinanlı yetkilileri hasiz olayını doğruladı. Fortis sinanlı inşaatını yapan taşerona olduğunu söylediler

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ayşen Elvanlı 6 yıl önce

Fortis Sinanlı dan ve bir çok bilinen markadan daire sahibiyiz, ve aile olarak çok iyi kanallardan markayı ve kişileri araştırırız, her anlamda çok güçlü marka ve kimseyi mağdur etmiyor, ama mağdur olmak isteyenler var sanırım, bu yöntemlere girmek yerine konuşarak anlaşma yolunu neden seçmezler anlamam.

Avatar
Fikirtepeli 6 yıl önce

Esenyurt mağdurlarına üç maymunu oynayan yetkililer Fikirtepede de aynı durumu sergiliyor. Fikirtepe 10 - 15 sene enkaz devam eder.

Avatar
Ne Bekleniyor 6 yıl önce

Pana yapı (Brooklyn park - uzun süredir iskan sorunu var olduğu söyleniyor , Brooklyn life inşaat durdu , Brookly dream inşaat başlayamıyor - Brooklyn Cİty ortak aldı devam ediyor- Brooklyn Family hareket yok - ismi belirsiz ada emiroğlu ile paylaşamadı) sektöre hızlı girmenin ve hızlı büyümenin zorlukları ile tanıştı. Fortis - Sinanlıda dedikodu aldı başını yürüdü. Fikirtepede maalesef devletin toprak sahibi , müteahhit ve kentsel dönüşüm koordinasyonunu kimseyi mağdur etmeyeyim diye düşünüp yeterli hızda yapamaması yüzünde iyi niyetli firmaların (Vartaş gibi Pana gibi) zorlanması kaçınılmaz olmuştu Pananın da etkilendiği görülüyor. Devlet çok hızlı ve keskin şekilde Fikirtepeye el atmalı 1 gün dahi kaybetmeden hemen yarın bu işi çözmeli.
ikirtepe Avrupanın en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak sunulurken (doğrudur dünyanın gözü örnek almak için bu projede) büyük bir sosyal çöküntü (halk ve çalışanlar) ve mali çöküntü ( Firmalar , halk , çalışanlar) örneği olarak tarihe geçecek

Avatar
Mehmet Can Bulat 6 yıl önce

Proje ödüllere doymamış bunlar hala icra diyor. Fikirtepe haber'i severek takip ediyorum. Firma kendisini kurtaracak bir yol bulmuş :D

Avatar
Ali Şahzedaroğlu 6 yıl önce

İşini doğru düzgün yapan firmalar ile uğraşanlar çok olur, daha bir gün bile kiramız geç yatmadı, anlamıyorum neden bu şekilde yalanlar dönüyor. Ha bu icra olayı nedir ya koca şantiyeye gel demirleri vinci al götür . firma yetkilileri bunlar olurken ayakta mı uyuyor:))

Avatar
Ali Şahzedaroğlu 6 yıl önce

Ali Şahzedaroğlu '' 78.186.154.222 '' ip numarası ile daha kaç kişilik olarak yorum yapacaksınız. Lütfen facebook hesabınızla yorum yapınız..
ajansFİKİRTEPE