Bu haber kez okundu.

Fikirtepede ki lobicileri deşifre ediyoruz !!!
Fikirtepe halkı  aynı şeylerin tekrar tekrar konuşulduğu ve faturasının kendisine çıkartıldığı toplantılardan,etkinliklerden, çalıştaylardan bıkdı usandı. En son ajansFikirtepe olarak katıldığımız Kadıköy Halk Eğitim Merkezinin küçük ve kasvetli salonun da yapılan çalıştayda yaşananlar sabrımızı taşırdı.Tarafsız yayıncılığımızın ilkeleri doğrulultusunda yaptığımız haberler okunma sayısıyla wep medya haber yayıncılığında rekorlar kırmaya devam ediyor. Bununda tek sebebi pahalı Halkla İlişkiler Şirketlerinin yaptığı Pr. algı operasyonlarından etkilenmememiz. Lobicilerin,çıkar guruplarının her türlü operasyonlarına karşı üst bir akılla karşı durmamızdandır. Bizim tarafımız her zaman belliydi. Biz bölgede yaşayan FİKİRTEPE HALKININ yanındayız.Olmayada devam edeceğiz.

Dün yapılan Fikirtepe konulu en son toplantıda yaşananları ve gözlemlerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.Bu sefer bir muhabir/gazeteci olarak değil Bir Fikirtepeli sade vatandaş olarak yaşadıklarımızı burada yazmak istiyoruz.

YAŞANANLAR ve GÖZLEMLER


Artık mimari ömrünü tamamlamış eskilikden dökülen Kadıköy Halk Eğitim Merkezi binasının dar basık havasız bir salonunda Fikirtepelileri toplamışlar.Girişde usulen konulmuş ucuz kuru pasta ve çay masaları kılasiklerdendi. Salonda bu tür toplantıları takip eden bildik çıkar gruplarının elemanları ve birkaç tanede  canı yanmış Fikirtepeli sade vatandaş vardı.Canı yanmış Fikirtepelilerin konuşmalarını engellemek için moderatör denen şahıs üsten üstten kılasik Beyaz Türk uyarı mesajlarını vermeyi ihmal etmedi.Kendimi bir Fikirtepeli olarak 'göbeğini kaşıyan adam' tanımlaması içerisine sokulduğumu hissettim.Canım sıkıldı.Ama sustum.

Bu madaratör beyfendi 'eğitim şart' gibi geçen yüzyıldan kalma üstün zeka ürünü fikirlerini 'Fikirtepelileri ve Fikirtepe Kültürünü' bilmeden ortalığa saçmayı ihmal etmedi.İnşaat firmalarına danışmanlık yaptığını ve eğitimler verdiğini ballandıra ballandıra fırsat bulduğu her vakitte tekrarladı.Müşterileri lehine oraya gelen bürokratlara ve belediye yetkilileri üzerinde baskı oluşturmaya çalıştı.Hem kendi reklamını bu beyefendi yaptı.Hem müşterileri lehine bir sürü kurnaz pr. algı mesajları verdi.

Fikirtepeyi ve Fikirtepelileri bilmeyen.Fikirtepelileri imza atmaz ve uzlaşmaz olarak tarif eden.Kendisi ve müşterilerilerin çıkarları doğrultusunda işleyebileceği bir kaç Fikirtepelinin olmamasının yakınmasını yapan bu beyfendiye kızsak da birşey demedik.

Bu beyfendinin Palatform kuralım.Aklı başında birkaç Fikirtepeli tüm Fikirtepelileri temsil etsin gibi dahiyane fikirlerlerinden bizim anladığımız müşterileri adına kılçıksız balık talep etmesidir.Kendilerine göre  Fikirtepe Halkındanmış gibi bir kaç kukla bulup onları işlemek istiyorlar.

Belki diplomaları yoktur sade Fikirtepelilerin.Ama sezgileri vardır.Yalanın ve menfaatin kimyasıyla,adaletin ve doğrunun kimyası farklıdır.

Neden Fikirtepeliler bizim istediğimiz kıvama gelmiyor? sorusunun cevabı burada gizli.Samimiyet olmayan.Adil paylaşım olmayan bir konuda ikna zordur.

25 YILLIK MUHTARIMIZ NAZAN GÜRKAN HANIMEFENDİ GEREKLİ CEVABI BİZİM ADIMIZA VERDİ...

En adaletli ve etkin konuşmayı Fikirtepe Kentsel Dönüşümüne muhatap olan sade vatandaşlar adına Sayın Muhtarımız Nazan Gürkan hanımefendi yaptı. Diğer muhtarımız Ahmet Gediz Bey de uzlaştırıcı ve yatıştırıcı rolüyle bende dahil Fikirtepelilere 'eğitim şart' 'göbeğini kaşıyan adam' imasında bulunanlara tepkimizi azalttı. Söz anlayana söylenir. İyiki de öfkemize yenilmedik. Muhtarımız Ahmet Bey en doğrusunu yaptı. Bu iki kıymetli muhtarımıza bizi en iyi şekilde temsil ettiği için teşekkür ediyoruz.

Bir sonuçsuz toplantıda böylece bitti. Aklımda sadece Fikirtepeyi tanımayan,kendini çok zeki zanneden çıkar guruplarının elemanlarının suratları kaldı.

Dahada uzun yazardık ama gerek de yok...

Bölgemizle ilgili tarafsız ve doğru haberciliğin tek adresi  www.fikirtepehaber.com'u takip etmeye devam ediniz.

Hakan Yılmaz / ajansFİKİRTEPE


banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdemler 9 yıl önce

Şunuda Söylemek isterim ben fikirtepeden 24 Yıldır oturmuyorum haber kaynağım sizlersiniz son 20 gündür çalışmalarınız ve pozitif bakışınız bence çok olumlu tşk

Avatar
Bab-ı Ali 9 yıl önce

toplantının sonuna kadar kalsa idiniz , devlet erkanından gönderilmiş olan şube müdürü beyefendinin amirlrine iletmesi için verilen 15 maddelik listenin içeriği olan sonuç bildirgesinide haberinize yansıtabilirdiniz. tutarlılık olan takip ve devamlılık esasına saygı göstermicekseniz eğer sizlerin toplantnın başında birkaç resim çekip gitmenizi arıtk saygısızlık olarak kabul edeceğiz ve fikirtepeli olarak toplantılara katılmanızı her cerihanda protesto edeceğiz.

Avatar
fikirtepeli yakup 9 yıl önce

bab ı ali rumuzlu fıkırtepelı vatandas olarak 15 maddelık metınde neler yanı hangı maddeler vardı yazarsanız sevınır ve bılgı sahıbı oluruz merakımızı gıderın sımdıden cok tesekkurler saygılar.....

Avatar
Bab-ı Ali 9 yıl önce

modoretör (toplantıyı yöneten sunucu) alınan sonuç kararlarını muhtarlara mail atacaktı. muhtarlardan isteyebilirsiniz.

Avatar
ümit 9 yıl önce

Evet katılıyorum ,son zamanlarda Yasin bey Fikirtepe'nin lehine haberler yapmaya başladı , umarım devam edvam eder.

Avatar
şapşik @Bab-ı Ali 9 yıl önce

seni gidi seni lobici :) seni laf salatası üstadı seni :) yok protesto edicez yok çözüm bilmem nesi :) fikirtepeyi mesleği haline getiren sen gibileri yazı tarzından hemen anlıcak kadar zekiyiz üstat...yemezlerrrrrrr...