Bu haber kez okundu.

Fikirtepe Plan Notları İptal, Peki Şimdi Ne olacak!?
Kadıköy - Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde sular neden durulmuyor!

İşini bilen ve vatandaşla uzlaşarak anlaşan firmalar inşaatları başlayıp bitirme aşamasına getirirken, bir çok firma ve vatandaş cephesinde karşılıklı fırsatçılık plan notlarına ve uygulamalara karşı beraberinde davaları da getiriyor. Son olarak Hakkını arayan bazı vatandaşlar tarafından yapılan itirazlar ve sonrasında açılan bir dava sonrası Fikirtepe Plan Notları için mahkeme yeniden iptal kararı vererek olayı farklı bir boyuta taşıdı.! Peki alınan bu iptal kararı sonrası, Bakanlığın Fikirtepe'de yaptığı 2/3 satış uygulaması, resen tevhit ve pay satış işlemleri hakkında nasıl bir durum söz konusu ? Bakanlık Plan notlarında itiraz konusu olan haklı gerekçeleri görerek yeni bir düzenleme yapacakmı? Yeni askıdan inen plan notları içeriği bakımından, iptal olan plan notları içeriğindeki iptale konu olan maddelerle birebir örtüşürse nasıl bir sonuç ortaya çıkacak? Açılmış olan davalar bu karar sonrası nasıl bir seyir izleyecek? Tüm bu gelişmelere rağmen,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bundan sonra nasıl bir yol izleyecek? Hukuki olarak hakkını korumak isteyen vatandaşlar haricinde, tüm vatandaşlarla karşılıklı ve hakkaniyetli anlaşmalar yaparak iş yapmak isteyen firmalar bu gelişmelerden nasıl etkilenecek? Kafalara takılan tüm bu sorular ve daha fazlasını belgeler eşliğinde Hukukçu Av. Hürriyet Azak'ın kaleminden ilerleyen günlerde Fikirtepehaber.com farkıyla yayınlayacağız...

ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf 7 yıl önce

Kökten kaldırmadı gitti bakanlık şu kanunları. Milletin malını müteahite peşkeş çekiyorlar Sonrada ben vatandaşımın yüzünü yere baktırmam deyip meydan meydan dolaşıyorlar. Ak MI KARA MI belli olacak. Uyan fikirtepe diye diye 6 sene bitti Geldik Kamulaştırmanın kapısına. Allah razı olsun Hürriyet hanım. İyiler unutulmaz. Zaman her şeyin ilacıdır. Biz ne krallar padişahlar okuduk(daha on yıllık tarihi söylemiyorum bile)tarihte nicesi asıldı kurşuna dizildi. Milletin malına çöreklenenlerin Sonu da beter olur olacak ta Mazlumun ahı yerde kalmaz .Mileti millete düşürdüler aradan sıyrılıp komşusunu günah keçisi ilan ettiler. Yazıklar olsun..

Avatar
Hasan34 7 yıl önce

Hangi plan notları iptal bu sene Yen'i planlar cıkmadımı askıya eskisi iptal yenisi devam devamlı imar açiklanıyor bu kaçincı iptal

Avatar
İlhan 7 yıl önce

Bu saatte çok güzel haber hadi hayırlı olsun!!!

Avatar
KURTULUŞ CEPHESİ 7 yıl önce

PLAN NOTLARI İPTAL PAY SATIŞIDA GEÇERSİZ .

Avatar
Yeter laa 7 yıl önce

Yasin abi sende imzanı at artık da bitsin bu işkence li haberler

Avatar
KIZIL CEPHE 58 7 yıl önce

Fikirtepe kolay lokma degil mütahitler yiyemez kanun var hukuk var .

Avatar
KIZIL CEPHE 58 7 yıl önce

İptal gerekçelerine bakın .imar kanunu ve imar hukukuyla uyuşmuyor o yüzden iptal edildi

Avatar
KIZIL CEPHE 58 7 yıl önce

Daha önce belirtmiştik 6306 diger kanunlarla çelişkili imar kanunu kmk nu vs ile bunlarla 6306 uyumlu hale gelmesi gerekir .