Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan düşük konut faizi açıklaması

 Yüksek faize dönük eleştirilerine devam eden ve bu konuda bir çalışma yapıldığını açıklayan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Enflasyonun nedeni yüksek faizler. Söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama söylemeye devam edeceğim. Faizleri düşüreceğiz" dedi.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu'nun (MKYK) önemli gündem maddelerinden biri de ekonomi ve faizler oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin son yapılan MYK toplantısında faizler ile ilgili eleştirilerinin kamuoyuna da yansıdığını belirterek "MYK'da yüksek faiz oranları ile söylediğim sözler gizli saklı değil. Ben her zaman bu konuya dikkat çekiyorum. Kamuoyu önünde de söyledim" diye konuştu.

Faizlerin düşürülmesi gerektiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, hükümetin bu konuda yaptığı çalışmanın tamamlanması ile birlikte önlemlerin devreye sokulacağını ifade etti.

ajansFİKİRTEPE/www.fikirtepehaber.com

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut 6 yıl önce

Faiz enflasyon yuzunden yuksek zaten.

Avatar
Fenasi 6 yıl önce

Senin paralar dolar ve euroda beklesin akrabaların evinde.