Bu haber kez okundu.

“11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” kampanyasına rekor katılım

Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki Batıkent Çakırlar mevkiinde kampanyanın ilk fidanının dikimini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende yaptığı konuşmasında “Burada ağaçlandırma yapıyoruz. Çevrecilik adına 17 yıldır bize söylemediklerini bırakmayanlar nerede? Hiçbiri ortada yok” dedi.

17 yılda toplam 4.5 milyar fidanı toprakla buluşturarak orman varlığını 20.8 milyon hektardan 22.6 milyon hektara çıkardıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim yeşil sevgimizi, ağaç hassasiyetimizi, çevre hassasiyetimizi kimsenin terazisi ölçmeye yetmez.” diye konuştu.

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GÖÇMEN KUŞ 4 yıl önce

REİS OCAĞIMAIZ İNCİR AĞACI DİKTİLER...BİZİ SEN KURTARIRSIN

Avatar
Kardelen 4 yıl önce

Yasin bey size bir sorum var fikirtepenin adalarinin yapilmasi isi 2025ten sonraya kalmasi sizce abartimidir.cevabiniz ne alaka derseniz size verecegim cevap secimlere kadar yaprak kimildamaz bu bir secimler 2021 den sonraya kalir bu iki geldikmi 2023 insaatlar baslasa 2023+4 yil imalatlar surse edermi size 2026 ile 2027 yillari arasi buda üç onun icin fikirtepe hayal olmustur.kimse kimseyi kandirmasin.yok fesihmis yok baska seymis dairelerin spot fiyati oldugu yerde hangi firma gelecekte yatirim yapacak sen adanda isteyeceksin 650 yandaki bitmis adada adam sıkısmìs satiyor 430 komedi resmen onun icin bir baska bahara olur bu isler yazik ettiler hepsi fikirtepeye ama diyorum....