Bu haber kez okundu.

ÖYK'dan İzmir, Kocaeli ve Denizli İmar Planı Değişikliğine Onay

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB), Resmi Gazete'de yayımlanan ÖYK Kararları'yla ilgili tebliğlerine göre;

İzmir'in Konak İlçesi Mersinli Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Merkezi İş Alanı park ve yol fonksiyonu öneren Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onaylanmasına karar verildi. ÖYK, onaylanan imar planlarının Resmî Gazete'de yayımlanmasını müteakip, bilgi ve gereği için ilgili Belediye Başkanlıklarına gönderilmesine de karar verdi.

ÖYK, mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı Kocaeli'nin Darıca İlçesi, Darıca Ş. Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 7 bin 344 metrekare yüzölçümlü alana sahip Gelişme Konut Alanı park ve yol fonksiyonu uygulamasının imar planı değişikliğinin onaylanmasına karar verdi.

ÖYK, mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Denizli'nin Çivril İlçesi, Yukarı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 13 bin 216 metrekare yüzölçümlü alana sahip konut alanı park ve yol fonksiyonu önerilmesine ilişkin Nazım İmar Planı Değişikliği ve Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin askı sürecinde yapılan itirazların reddedilmesine onay verdi. Onaylanan imar planlarının Resmî Gazete'de yayımlanmasını müteakip, bilgi ve gereği için ÖYK, Çivril Belediye Başkanlığına gönderilmesine karar verdi. Kaynak: Emlak Haberleri

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.