Bu haber kez okundu.

FİKENTDER ve Fikirtepe Haber'den T.B.M.M. AKP (64. Hükümet) Grup Toplantısı Ziyareti

FİKENTDER ve FİKİRTEPEHABER.com haber sitesi olarak dün Ankarada T.B.M.M.'ni ziyaret ettik. Akp Meclis grup toplantısına katıldık. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasını dinledik. Grup toplantısı sonrası birçok bakanla konuşma ve yeni milletvekillerini makamlarında ziyaret ederek yeni dönem çalışmalarında başarılar dileme imkanımız oldu. 

 

Yaptığımız görüşmelere ilişkin bazı karelerle beraber az da olsa detaylarına değinmek istiyoruz. İşte öne çıkan kareler ve önemli detaylar ...

Fikirtepeyi güzel günler bekliyor ...

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız  Berat Albayrakla ufak bir sohbetimiz oldu , kendisine ve aracılığıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza Fikirtepelilerin selamlarını bizzat ilettik. Fikirtepeyle alakalı bazı güncel konulara kısaca değindikten sonra, Sayın Bakanımız da tüm Fikirtepelilere selamlarını ileterek yeni dönemde de sevenlerinin dualarını eksik etmemelerini istedi.



Aynı şekilde bazı bakan ve milletvekilleriyle ikili görüşmeler yaptık. Görüşmelerde yeni dönem için iyi niyet, başarı ve hayırlı olsun dileklerimizi sunma imkanımız oldu. gündemin yoğunluğuna rağmen T.B.M.M. de yeni ve eski bir çok bakanla konuşma imkanımız oldu, ve o anların bazılarını resimleyebildik.  Genel olarak yeni dönem birçok milletvekili ile tanışıp onları makamlarında ziyaret etme fırsatımız oldu. Onlarla makamlarında konuşup karşılıklı samimi ve verimli görüş alışverişlerinde bulunduk. Konuştuğumuz ve görüştüğümüz tüm bakan ve milletvekillerinden Fikirtepelilere selamlar getirdik.

  

Siyasetle pek alakamız olmasa bile ilk defa sorun ve görüşlerimizi aktarmak , yeni çözüm yolları bulmak ve hayırlı olsun deyip yeni dönemde başarılar dilemek için T.B.M.M. de bu ziyaretleri gerçekleştirdik.Olumlu geçen bu ilk ziyaretimizin devamının geleceğini ilerleyen zamanlarda bakanlarımızı makamlarında ziyaret ederek kentsel dönüşümle ilgili yerel ve genel sorunlarla beraber çözüm önerilerini raporlaştırarak tüm platformlarda katkısı olabilecek herkese sunacağımızı belirtmek isteriz. Bu ziyaretimizin önümüzdeki zamanlar içerisinde diğer tüm partileri de kapsayıcı bir şekilde devam edeceğini özellikle belirtmek istiyoruz.

  

Ak Parti Eski İlçe Başkanı ve yeni İstanbul Birinci Bölge Milletvekilimiz Hürşit Yıldırımı yeni makamında Kadıköy'den İlk ziyaret eden de biz olduk. Bizi sıcak bir şekilde karşılayan sayın vekilimiz Hürşit Yıldırım, götürdüğümüz selamları alıp aynı şekilde tüm Fikirtepe ve Kadıköylülere selamlarını iletti.



ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf 8 yıl önce

inşAllah görüşmelerinizin hayırlara vesile olmasını dileriz.

Avatar
Ayhan 8 yıl önce

Hiç bişe çıkmaz

Avatar
Asuman 8 yıl önce

Helal yakışır başkana