Bu haber kez okundu.

Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı !
Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı ...

 Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Yapı’nın birbirinden özgün ve yaşam kalitesi yüksek Fikirtepe projeleri Dubai Cityscape Fuarı’ndan sonra bu kez 17-19 Aralık 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’ın Bakü kentinde ilk kez düzenlenen "RecexpoFuarı”nda tanıtıldı.

Pana Yapı, Azerbaycan’nın Bakü kentinde bu yıl ilki düzenlenecek ‘Recexpo Fuarı'na Fikirtepe konsept projeleri ile katıldı. Azerbaycan başta olmak üzere diğer tüm bölge ülkeleri için de önemli olan gayrimenkul fuarında Pana’nın İstanbul Fikirtepe, Çengelköy ve Çeşme' de geliştirdiği temalı yaşam projeleri tanıtıldı.
  
Bakü Expo Center Fuar alanında, kendisine ait sergi alanında Pana’nın Brooklyn Park haricinde 2016’da öne çıkacak rezidans projesi Brooklyn Life, Brooklyn Dream ve Broadway ile Çeşme proje maketleri de Azerbaycanlı ziyaretçileri ile buluştu.

Azerbaycanda özel olarak bağlandığımız, Pana Yapı Genel Koordinatörü ve Selimoğlu Yön. Kur. Üyesi Yasin Oğuz Ufuk FİKİRTEPEHABER.com'a yaptığı özel açıklamada '' Fikirtepe'yi tüm Azerbaycan'a ve yabancı firmalara tanıtıyoruz. Türk firmalarının personelleri bile ;  nedir bu Fikirtepe, diye sormaya geliyorlar! Bir çok Azeri şirket yönetici ve üst düzey devlet idarecilerine Fikirtepe ve çeşme Jardin Eden ve Safahat Konakları Projelerimizi tanıtma ve anlatma imkanı bulduk. Çok güzel tepkiler aldık. Bu Fuarı son derece faydalı bulduk.'' dedi.

17-19 Aralık 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’ın Bakü kentinde ilk kez düzenlenen "RecexpoFuarı” bugün sona erdi.

ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NEYZEN 8 yıl önce

YA HAK YA HAK. BEN YANLISSAM YARAB BENIDE YAK.