Bu haber kez okundu.

Muhteşem Yeni Yüzyıl 'da Muhteşem Son ''Ruhsat Alındı, Engel kalmadı''
Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda Ruhsat Tamam, Yola Devam !

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde, Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanımız Fatma Güldemet Sarı'nın gelmesiyle birlikte problemli alanlarla ilgili hızlı bir çözüme kavuşmaya başlanıldı. Daha Öncesinde Yüzde yüz imza şartını ortadan kaldıran resen tevhit ve ifraz dan sonra şimdi de, Fikirtepe plan notlarına sadık kalınarak bölünmüş adalarda süreci hızlandıracak 3.60 emsal oranına göre avan onayı sonrasında ilk iksa ruhsatının verilmesi gündeme bomba gibi düştü.


FİKİRTEPEHABER.com olarak Fikirtepe'de gündeme bomba gibi düşen ve ilk olan bu uygulamanın belgesini sizler için ilk defa yayınlıyoruz . İşte 3038 ada 23 parsele verilen iksa ruhsatı belgeleri ...

İBB tarafından onanan avan proje ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen iksa ruhsatı ile Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Projesinin önünde ruhsat için hiç bir engel kalmamış oldu.


Fikirtepe Plan Notlarındaki kademeli emsal artırımı artık devrede 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı her ne kadar Fikirtepe Plan notlarında kademeli emal artırımı söz konusu olsa bile, bugüne kadar yapılan uygulamalarda 4 emsal için maksimum imza şartını aramaktaydı. FİKİRTEPEHABER.com olarak yetkililerden aldığımız bilgiye göre emsal oranı 4 ten aşağı olsa bile mevcut adadaki firma ve firmaya imza atamış bulunan maliklerin tamamının bu yöndeki onayının kendilerini bu çalışmaya ittiğini belirttiler. Bakanlık yetkilileri her iki tarafında bu yöndeki istekleri doğrultusunda kendilerininde Fikirtepe Plan notlarına sadık kalarak bu uygulamayı gerçekleştirdiklerini ve 3.60 oranla ruhsat verme çalışmalarını hızlandırdıklarını söylediler.


Ceylan İnşaat Varisi Ozan Ceylan ve Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Ceylan 

İksa Tamam Ruhsat Cepte ...

FİKİRTEPEHABER.com 'a özel demeç veren Ceylan İnşaat Patronlarından Ozan Ceylan 
Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Projesi'nin son durumuyla ilgili olarak şunları söyledi ; '' Ceylan İnşaat olarak mutluyuz, verdiğimiz sözleri yerine getirmekten de gururluyuz. Uzun gayret ve sabırla bu aşamaya geldiklerini belirten Ceylan, iksa ruhsatını aldıklarını ve İGDAŞ ve İSKİ ile alakalı ufak işlemlerin bitmesinin ardından vakit kaybetmeksizin fore kazıklama ve hafriyat işlemlerine başlayacaklarını söyledi. 

FİKİRTEPEHABER.com olarak bizde Ceylan İnşaat ile anlaşma yapan vatandaşları ve Ceylan İnşaat Yetkililerini tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ceylan İnşaat'ın almış olduğu bu ruhsat artık Fikirtepe'de bir emsal teşkil edecektir. Mevcut emsal ile bölünmüş olan adalar da yapılaşma ile ilgili engel teşkil eden birçok sorunun çözümünün de hızlanması bekleniyor ...



Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları”nı, Göztepe’de tamamlanan ve teslim edilen ilk proje olmasını hedefliyor.

ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
4.ada 8 yıl önce

Sayın Fikirtepe haber nedendir hiç Keleşoğlu firmasının iş yapmayışını tem

Avatar
4 ADA KELEŞOĞLU 8 yıl önce

4 ADA KELEŞOĞLU hakkında neden kımse bsey yazmıyor Imzalar bıtttı mı