Fikirtepe'nin Çakma Kanaat Önderleri ve Kim Kimdir Tablosu


 BÜLEN BABAOĞLU
(Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Memur/Bürokrat)

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Fikirtepe konusuyla ilgilenen en üst bürokratıydı.Firma çıkarlarını koruma doğrultusunda yaptıkları çalışmalar sonrası Fikirtepeli Vatandaşlara Tebligatlar Gönderen ekibin başıdır kendileri.Anayasa Mahkemesi Kentsel Dönüşüm Kanununun bazı maddelerini iptal edince acımasız ve taraflı tutumuyla bilinen bu devlet memurları süreç içinde tasviye oldular.

Fikirtepe Halkının yoğun şikayetlerinin konusu olan sermayesi yetersiz,finansı sorunlu ve hatta iflas etmiş firmaları görmezlikden gelmesi bu bürokratın kariyer hanesine eksi olarak yazılmıştır.İmzalatılan sözleşmelerin sorunlu olduğu ve firmaların bu sözleşmeleri dayattığı kendilerine ısrarla söylensede bunları düzeltme anlamında her hangi bir girişimde bulunmamıştırlar.Fikirtepenin Dönüşememesinde büyük payı olan bu anlayışta ki memur bürokratları görevden alan iradeye teşekkür ediyoruz.


 SAMİ BALTA (Fidem Derneği)

Fikirtepe hikayesinin ilk yıllarında üyesi olduğu Ak Parti yerel teşkilatının teşvikiyle kurdurulan FİDER isminde ki derneğin eski başkanıdır kendileri.

Bir zamanlar Fikirtepe Halkının temsilcisi iddasıyla medya kuruluşlarının karşısına çıkarıldı.Dördüncü yılına giren Fikirtepe hikayesinin siyasi güçlere yönelen tepkinin azaltılmasında bu dernek ve eski yeni tüm başkan/başbakanları büyük katkıları oldular. :)


 FİKİRTEPE HALKI (Facebook)
Fikirtepede ki ilk protestoyu örgütlemiş kendini ısrarla gizli tutan asıl ikametgahı Kocaeli/Gebze olan bir Facebook fenomenidirler.Israrla Fikirtepeli vatandaşları sokaklara çekmeye çalışması önemli bir özelliğidir.Hak arayalım bahanesiyle kendi kaygı ve düşünceleri doğrultusunda Fikirtepelileri yönlendirmeye çalışan bir sayfadır burası.Bu sayfa içeriğine bakıldığında
manipilasyon amaçlı bir iletişim/PR çalışması yapıldığı anlaşılıyor.Son günlerde bu sayfa sanal kabadayılıklarını uzun ve düzgün cümlelerinin arkasına saklayarak yapıyor.Önce bir bilgi yayınlıyor.Sonra o bilgiyi kaldırıyor.Şimdilerde eski fotoğraflar yayınlayarak takipçilerinin sempatisini kazanmaya çalışıyor.Bu sayfanın sahiplerinin kitle ve algı yönetiminde tecrübeli oldukları açık.Ama bir türlü bastıramadıkları Sol Siyaset dili Fikirtepe Halkının genetik kodlarına aykırı olduğundan tesir seviyeleri çok düşük kalıyor.Fikirtepe Halkını iknada başarısız kaldıkca kitle yönetim becerilerini kaybedip sayfalarında ki takipçileriyle kavgaya tutuşuyorlar.Kullandığı Facebook sayfasını kendine ait zannediyorlar.Bu Facebook hesabını yönetenler her kimse Facebook şirketinin Amerika Birleşik Devletlerinde bulunduğu eyaletin kanunlarına tabi olduğunu bilmiyorlar.Eğer önümüzdeki süreçte gerçek kimliğiyle yazmazlarsa Facebook kullanıcı kuralları gereği tüm hesaplarının kapatılacağını.Yasaklılar listesine gireceğini burada hatırlatmak isteriz.


FİKİRTEPE SİTESİ (Facebook)

Tam bir duruşu olmayan.Bir yazdığı diğeriyle çelişen.Gerektiğinde kavgacı bir sayfadır burası.Muhtemelen ki şahsi kaygılarını ve fikrini sanal medyanın gücüyle sopa olarak kullanma iradeli birileri bu sayfanın sahibi.Bu sayfaya bakdığımızda ''Ankayla kanga,gerektiğinde kavga'' kurnazlığını görmezlikden gelemeyiz.Öyledir ki Ulusal Medyayıda Fikirtepe konusunda maharetli bir şekilde yönlendiren ismi bizde saklı kurnaz müteahhitin cinliklerinin ürünleridir bunlar.


 FİKİRTEPE ALGISINI GİZLİCE YÖNETEN MÜTEAHHİT !?

Uzakdan kumandayla Sosyal Medya,Dernekler,Basın,Bürokrasi ayaklarını başarılı bir şekilde yönlendirme zekasında ki bu Müteahhitimizin yeteneklerini saygıyla alkışlıyoruz.:) Usta hamlelerle finansal zayıflıklarınıda gizlemeyi başarmış.Reklamı,adam tavlamayı,medyayı nasıl yönlendireceğini çok iyi bilen bu yeteneği takdirle karşılamak gerek.Bu kişi veya kişiler şirketlerinin koskocaman bir balon olduğunu bildiklerinden patlamamak için gayretli bir şekilde çalışıyor, algı yönetimi mücadelesini veriyorlar.Çünkü bu konu o Müteahhitin var olma yada yok olma savaşıdır.En ufak bir kıvılcım da o marka ve müteahhit büyük bir gürültüyle yıkılacakdır.Yıkılırsa bu enkazın altında kalacak yine Fikirtepe Halkı olacakdır.

 YASİN BEKTAŞ

Eski esnaf,taze gazetecisidirler kendileri.Fikirtepe derdinden evin yolunu unutmuş,ailesinin ve çocuklarının neredeyse kendisine ulaşmak için mektup yazacak kadar şikayet ettiği bir Fikirtepe şaşkınıdır kendileri :)

Yazdığı yada yazmaya çalıştığı haberleri ısrarla konuştuğu gibi uzun uzun cümlelerle oluşturur.Türkçeyi ve imlayı tüm yazdığı haberlerde itinayla katletmeyi vazife bilir. :)

Malum taze muhabirimizin haberlerini düzeltmeye uğraşan editörlerden sabah,öğle,akşam olmak üzere günde üç öğün fırça yesede hala kendine has romantik haber yazma sitilinden vazgeçmez. :)

ajansFİKİRTEPE olarak ''Ne olacak bu Fikirtepenin hali?'' sorusunu kendisine sordumuzda ,cebinde sakladığı tespiğini eline alıp dertli bir ifadeyle ''39 yaşındayım.Bu yaşıma kadar biriktirdiğim aklımı Fikirtepe savaşlarında kaybettim'' cevabını verebilecek kadar öz güvene sahip bir Fikirtepeli Vatandaştır kendileri :) :)

Kendisine ajansFİKİRTEPE olarak acil şifalar diliyoruz :)


FİKİRTEPENİN SESİ / ajansFİKİRTEPE


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emre kosovalı 10 yıl önce

yerinde, doğru, dürüst ve cesaretle yapmış olduğunuz haberleri dikkatle takip ediyoruz. mazlumun yanında, diklenmeden dik durarak sergilemiş olduğunuz haberlerinizin devamını dileriz... selametle

Avatar
Tuba Altınok 10 yıl önce

bülent babaoğlu gibi müteaahhit firmaların yanında yeralıp halkı ezen ve adaletsiz hükmeden görevliler anlamışlardır artık herhalde. o koltuklar halka aittir. gücünü halktan alır. amazlumun ahı çıkar aheste aheste. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. adalet er geç bir gün tecelli eder. çünkü o sözleşmeler adaletli olmadığı için imza atmıyoruz.

Avatar
yasuf umur 10 yıl önce

Teşekkürler Fikirtepe Haber

Avatar
AZİZ ÇİÇEK 10 yıl önce

FİKİRTEPE HABER AİLESİNE BİZLERİ BİLGİLENDİRDİĞİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ...

Avatar
NURETTİN YİĞİT 10 yıl önce

fikirtepeli vatandaş sussun yeter geriyor :)