Bu haber kez okundu.

FİKİRTEPE'DE BİR YAPI ADASI DAHA BOŞALIYOR...

Erkan İnşaat Fikirtepede anlaşmış bulunduğu adayı bu ay sonunda boşaltmaya hazırlanıyor ...

Yasin ÜNLÜ' den edindiğimiz bilgiye göre 30 Mayıs tarihinden itibaren noter aracılığı ile gönderilecek tebligatlar ile Erkan inşaat süratle prosedürleri tamamlayarak Fikirtepede ilklerden olmak için vakit kaybetmeksizin çalışıyor.

Erkan İnşaat Fikirtepe' de yapacağı proje kalitesi ile diğer firmaların projelerine göre fark yaratmak istiyor.

Erkan İnşaat Mayıs ayının sonundan itibaren göndereceği tebligatlar ile boşaltarak kısa süre içerisinde yıkımlara başlamayı hedefliyor.


En son imzayı 2 hafta önce alarak ada içerisinde % 100 bütünlüğünü tamamlayan Erkan İnşaat avan projesini hiç vakit kaybetmeden İ.B.B. ye vermişti.

Avan projesi İ.B.B de incelenme safhasında olan Erkan İnşaat Tapuda terk işlemlerinin açılmasını bekliyor. Tapuda terk işlerinin akabinde tevhit işlemlerini gerçekleştirip avan proje onayını alarak ruhsat için bakanlığa sunacak . Fikirtepe Haber
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.