Bu haber kez okundu.

Maçkada 3 ayda metrekare fiyatları % 14.3 arttı.

Metrekare.com araştırmalarından derlenen bilgilere göre, İstanbul'da Beşiktaş ve Şişli'ye bağlı semtlerde emlak fiyatlarında artış görülürken, Ataşehir, Sarıyer, Beylikdüzü ve Esenyurt'un bazı semtleri de sıralamada yer buldu.

İstanbul emlak piyasasının son 3 ayı incelenerek yapılan analiz sonucunda metrekare fiyatlarının en çok arttığı semt yüzde 14,3 ile maçka oldu. Metrekare birim fiyatlarının 5.000 liraya ulaştığı Maçka'yı ise yine Beşiktaş'a bağlı Ulus, Bebek, Beylikdüzü Barış Mahallesi ve Şişli Mecidiyeköy takip etti. Metrekare birim fiyatları Ulus'ta yüzde 10,3, Barış Mahallesinde yüzde 9, Mecidiyeköy'de yüzde 8,1, Bebek'te ise yüzde 6,1 oranında arttı.

 Maçka'da metrekare fiyatları 4 bin 375 liradan 5 bin liraya, Ulus'ta 10 bin 461 liradan, 11 bin 543 liraya, Barış Mahallesi'nde 1517 liradan 1654 liraya, Mecidiyeköy'de 2 bin 286 liradan 2 bin 471 liraya, Bebek'te ise 15 bin 992 liradan 16 bin 968 liraya yükseldi. Emlak Haberleri

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tülay ayaz 10 yıl önce

Ya orası burası fikirtepedeki benim yerimi almalar mahkeme görmem cok küçük meselemi ben kimlerlenasıl iletişim kuracam ya devlet benim mi yoksa benmi bu devletin diilim bana kimlimi versinler