Bu haber kez okundu.

Fikirtepeye Kaliteli Bir Proje de Sevgiliden ...

Sevgili Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Sevgili Mayısın 15' nde  6 şar aylık kiraları peşin olmak üzere hak sahiplerine ödeyip boşaltma tebligatlarını dağıtacaklarını , Haziran ayının 15' nde de tüm adayı toplu olarak boşaltmaya başlayacaklarını söyledi.

Kemal Sevgili halihazırda proje çizimini gerçekleştirdiklerini , SPK onaylı bir firma aracılığı ile mevcut yapıların puanlama yöntemi ile şerefiyelendirmelerinin yapıldığını belirten Kemal Sevgili , kendilerinden kaynaklanmayan engelleyici bir durum olmaz ve her şeyin planladıkları gibi ilerlemesi durumunda Mayıs ayının 20 ' nde de proje üzerinde yapılacak şerefiyelendirme ile hak sahiplerine düşen bağımsız bölüm taksimatlarını gerçekleştireceklerini söyledi. 

Sevgili İnşaat Haziranda Boşaltacağı ve proje çizimlerini bitirdikleri ada içinde toplam 680 adet bağımsız bölüm yapmayı planlıyor.

Sevgilli Fikirtepe Erdemlerde % 60 dolayında imzaları aldıklarını , imzasını atmamış olan diğer hak sahiplerini de bir an önce imza atmaları noktasında davet ettiklerini ve ada bazında imzaların bir an önce tamamlanması için istekli olduklarını söyledi. Henüz İmza atmayanları imzaları tamamlama ve sevgili olarak o ada içerisinde de bir an önce işe başlama noktasında imzaya davet ettiklerini söyledi.

Kemal Sevgili Fikirtepe genelinde kendilerine güvenerek imza atmış bulunan hak sahiplerinin bu güvenlerini boşa çıkarmayacaklarını ve aldıkları yeri yapıp teslim edeceklerini belirtti.





banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemal sen 10 yıl önce

Fıkırtepe enınde sonunda yapılacak emınım fakat her soyledıgı Yalan bu Fırmalarla ASla Guvende degılızm