Bu haber kez okundu.

Seçimde Elektrik kesintisinin sebebi kediymiş !

Enerji Bakanı Yıldız BBC'nin Şaka Listesinde 

Bakan Taner Yıldız'ın elektrik kesintisini "Trafoya kedi girdi" şeklinde açıklaması BBC'nin 1 Nisan Şaka listesinde yer aldı. 
Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Bakanı Taner Yıldız, 30 Mart yerel seçimlerinde oy sayımı sırasında 22 ilde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Elektrik kesintisi sebebiyle oytasnifini etkileyecek herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belriten Yıldız, ''Eskişehir'de 17 dakikalık kesinti söz konusu. 15 saniyede Adliye Sarayı'nın jenaratörü devre girdi. Kahramanmaraş uçağı fırtınadan dolayı iniş yapamadı, 2.5 saat sonra Elazığ'a indi." dedi.

Bakan Yıldız, elektrik kesintisinin sebebi olarak da şunları söyledi:
"Arkadaşlar espri gibi kabul etmeyin lütfen. Bir trafo merkezine kedi girdi ve kısa devre yaptı. Yaklaşık 3,5-4 metreden atlayan bir kedi bunu yapabiliyor. Bu geçen ay da seçim öncesinde de olmuştu. Bunu seçime bağlamak yanlış.'' 
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.